comanda@carnatiplescoi.ro

Produse

Ştiri

Program martie 2019

Următoarea livrare în București va fi în data de 23.03.2019. Comenzile se primesc pana pe data de 18.03.2019.

Carnati de Plescoi uscati - 60 lei/kg. Babic de Plescoi - 75 lei/kg, Ghiudem de Plescoi - 85 lei/kg

Ghiudem de Plescoi -85 lei/kg – nu se poate comanda doar ghiudem sau babic, ci doar împreună cu celelalte produse

Despre noi

Produsele noastre sunt semiafumate (produs afumat traditional) si se produc numai pe baza de comanda, fiind aduse direct de la producator, din Plescoi, judetul Buzau (sunt 100% naturale).

Pentru cantitati mai mici de 4 kg  se adauga o taxă de transport de 8 RON ( pentru Bucuresti ). Pentru comenzi mai mari de 4 kg,  transportul este gratuit pentru  Bucuresti. Livrarea se face la domiciliu, in București.

In perioada anotimpului rece (noiembrie-februarie ) facem livrari si in tara cu firma de curierat rapid (costul transportului este suportat de client ) .

Adevărații cârnați de Pleșcoi nu se găsesc în supermarket-uri (in supermarket-uri gasiti numai  carnati care sunt produsi industrial care nu  respecta reteta originala), ci doar in regiunea care i-a consacrat, zona Berca – Pleșcoi – Sapoca , unde sunt preparati manual  dupa vechea reteta  .

Lipsa aditivilor, folosirea de mirodenii, conservanți și membrane naturale, fac ca produsele rezultate să ramană naturale și sanătoase. Singurii conservanți folosiți sunt sarea și fumul. La afumătoare se folosește lemn de esență tare, fără rășină.

Va multumim ca vizitati pagina noastra si va invitam sa accesati toate sectiunile ei pentru a va putea face o impresie despre noi .

Asteptam comenzi dumneavoastra  si la numarul de telefon : 0726.42.55.54
 

0726.42.55.54